Domingo - 2013-08-22 13:28:36

http://i42.tinypic.com/2j5yjav.jpg Troszeczkę mi się przypaliły, ale jak to mówią trening czyni mistrza ;D

Damek - 2013-08-22 14:06:45

troszke małe, ale i tak wyglądają przepysznie ;d
ogólnie za grubo ogórek (lepiej się przypiecze i wgl jak są o połowę cieńsze plasterki, ao do tego cebulki też gruuubo dałeś ;d kilka warstw ^^ ja kroję cebulę na 4 i daję po 1 warstwie cebuli ^^

ja na swoje daję tak: ogórek mięso cebula papryka ogórek mięso cebula papryka ogórek mięso cebula papryka ogórek mięso cebula papryka ogórek mięso cebula papryka ogórek

mięso oczywiście zamarynowana dzień wcześniej osobiście przeze mnie pierś z kurczaka <3

Domingo - 2013-08-22 14:32:38

No ja niestety nie miałem tyle czasu na zamarynowanie mięsa i jakieś 15 min leżało w lodówce :D

Damek - 2013-08-22 14:44:57

tak czy siak " JADŁBYM " :D

Domingo - 2013-08-22 14:50:36

xDD

syjo - 2013-08-22 20:33:58

smaka mi zrobiłeś :(

unnamed - 2013-08-22 22:47:56

Ogólem zrobić saszłyki czy cos to nie jest problem, wystarcza patyki i nabijanie czegokolwiek na nie - ostatnio na grillu moja babcia robila po swojemu saszłyki, karkowke oraz kupila miejscowa karkowke na sztuki - bylo git ;P

Damek - 2013-08-22 22:51:51

ja chybaw sobote grilla zrobie;d

www.mysims.pun.pl www.poprostupascal.pun.pl www.veni-vidi-vici.pun.pl www.akustukacze.pun.pl www.dragonballextra.pun.pl